"Fidanında Yeşer" Etkinliği ile Yeni Öğrencilere Merhaba

Haber Tarihi :   26.09.2024

"Fidanında Yeşer" Etkinliği ile Yeni Öğrencilere Merhaba

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında İlk Kez Kayıt Yaptıran Raylı Sistemler Makine Teknolojileri Programına Yönelik Özel Etkinlik Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu, 2024-2025 eğitim-öğretim döneminde "Fidanında Yeşer" etkinliği ile ilk kez kayıt yaptıran Raylı Sistemler Makine Teknolojileri programı öğrencilerini ağırlamaktan gurur duyuyor. Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Adem ŞAHİN tarafından düzenlenen bu önemli etkinlik, üniversite yaşamlarına taze bir başlangıç ​​yapmalarını sağlamak ve onların doğayla bağlantılarını sağlamak amacıyla düzenlenmiştir.

Etkinlik kapsamında, Programa yerleşen her öğrencisi adına bir fidan dikimi gerçekleştirilerek doğaya katkı sağlanması ve sürdürülebilir bir gelecek için gelenekselleşmesi hedefleniyor. Öğrenciler, kendi adlarına dikilen fidanlarla hem doğaya olan sorumluluklarını yerine getirecek hem de akademik hayatlarına anlamlı bir an ile başlayacaklar.

Öğr. Gör. Adem ŞAHİN, etkinlik hakkında yaptığı şu sözlere yer verdi: "Her fidan, bir umut; her öğrenci ülkemiz için bir fidan geleceğimizin umudu olan bireylerdir. Bizler, gençlerimizin sadece mesleki anlamda değil, toplumsal ve işlevsel sorumluluklarını da yerine getiren bireyler olmalarını arzuluyoruz.

Yeni dönem öğrencilerimizin heyecanını paylaştığımız bu güzel etkinlikle, hep birlikte büyümeye ve yeşermeye devam edeceğiz.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksekokulu

 

 

Yukarı